Behandlingstype

SkinPen Microneedling

Hos Larsen & Vorum tilbyder vi den prisvindende og FDA godkendte microneedling enhed SkinPen.
Den kan give dig smukkere hud og mere ensartet hudtone – sikkert, effektivt og hurtigt.
Microneedling med SkinPen er en rejuvenation-behandling, som bruger kollagen-induktionsterapi til at opstramme løs hud, mindske ar efter akne, strækmærker, operations ar og pigmentforandringer.

SkinPen Microneedling

Vi er, hos Larsen&Vorum, meget begejstret for at kunne tilbyde denne revolutionerende behandling, og vi ser SkinPen som et godt valg for dig, der ønsker at styrke huden og bekæmpe hudens aldringstegn.
SkinPen er klinisk dokumenteret til at behandle f.eks. ar i ansigtet efter akne. Derudover er SkinPen også yderst velegnet i kombination med Skinbooster, filler- og/eller Botox behandlinger.

 

Med SkinPen arbejder vi i huden med en regulerbar dybde fra 0.25 mm-2.5 mm. Det er klinisk dokumenteret, at man optager 400 gange mere ens aktive serumer og plejende cremer efter behandling med SkinPen.
Behandling med SkinPen må kun udføres af læger og sygeplejersker og kun på personer over 18 år.

 

SkinPen udsætter huden for kontrollerede mikroskader med sine mange meget små sterile nåle. Dermed stimuleres kroppens naturlige sårhelingsproces, og kollagen og elastin dannelsen i huden øges
Vi anbefaler et kurforløb på 3 eller 6 behandlinger, ud fra hvad man ønsker at opnå med behandlingen. Det anbefales at gentage behandlingen efter ca. 30 dage.

 

SkinPen er klinisk dokumenteret til:

 • Hudforyngelse
 • Rynkebehandling
 • Strækmærker
 • Solskadet hud
 • Acne-ar
 • Store porer
 • Ujævn pigmentering
 • Operationsar

Behandlingsforløbet

Før og under behandlingen:
Mød gerne op uden make-up.
Der tages digitale billeder til dokumentation af de områder, der ønskes behandlet. Billederne bliver gemt forsvarligt og offentliggøres ikke.
Vi tilbyder en bedøvende creme på huden, hvis dette ønskes. De fleste oplever dog behandlingen som stort set smertefri.
Inden behandlingen går i gang desinficeres huden.

 

Under selve behandlingen vil man med små titaniumsnåle lave små kanaler/mikro-penetreringer af huden. Herved skabes de bedste betingelser for hudens egen produktion af elastin og kollagen.

 

Som en del af vores behandling får man efterfølgende en bio-cellulose maske på, som fugter, køler og beroliger huden. Masken ligger på huden i 10 minutter.
Afslutningsvis påsmøres en antioxidant serum og en creme tilpasset din hud. Der medgives gratis en lille 4 ml antioxidant serum – værdi 170 kr.

 

Behandlingstid er ca. 30-45 minutter, afhængig af om du ønsker bedøvelsescreme på huden inden.

 

Efter behandlingen:
Efter behandlingen er huden rød, varm og ru, og det kan føles som en mild solskoldning i ansigtet.
Du får en plejende creme med hjem efter behandlingen, der bør anvendes de næste 24-48 timer. Cremen tilfører huden fugt samtidig med, at den har en reparerende virkning.

 

Der må IKKE påføres make up efter behandlingen og huden lades urørt i minimum 2 timer efter behandlingen. Rødmen vil gradvist forsvinde indenfor 1-2 dage, dog afhængigt af hudens sensitivitet.
I nogle tilfælde kan huden begynde at skalle af i op til en uge efter behandlingen.

 

SkinPen igangsætter hudens egen reparations- og genopbygningsproces og skaber nyt kollagent væv. Denne proces tager 4 uger.
Allerede efter den første behandling med SkinPen vil du se en forbedring af hudens glød og fremtoning. Hudens tekstur og hudtone forbedres progressivt.
SkinPen påvirker din hud til at forbedre sig selv i op til et år efter behandlingerne.

Vi anbefaler et kurforløb på 3 behandlinger, hvis man ønsker en hudforyngende/rynkebehandling og et kurforløb på 6 behandlinger, hvis man ønsker at få udbedret ar i ansigtet f.eks.efter akne.

Kontraindikationer

Kontraindikationerne på denne behandling er listet nedenfor:

 • Har aktiv hudkræft i behandlingsområdet/-områderne
 • Har åbne sår, læsioner eller irriteret hud i behandlingsområdet/-områderne
 • Er allergisk over for rustfrit stål eller anæstesimidler
 • Har en blødningslidelse eller hæmostaseforstyrrelse
 • Er gravid eller ammer
 • Har taget lægemidler med indholdsstoffet isotretinoin (fx Accutane) i de seneste 6 måneder

Kombinationsbehandling:

På grund af en perfekt biokompatibilitet kan SkinPen både udføres uafhængigt og i forbindelse med andre kosmetiske behandlinger som f.eks. Skinbooster, Filler og Botox, samt laserbehandlinger. En sådan kombineret terapi forstærker effekten af de forskellige behandlinger for et langt mere synligt og længerevarende resultat.