Behandlingstype

Fire & Ice Frugtsyrebehandling

Forfrisk din hud og giv den fornyet glød med Fugt- og Frugtsyrebehandling. Fire & Ice ansigtsbehandling er også kendt som ”The Red Carpet Treatment”, da mange kendte får behandlingen i det glamourøse Hollywood. Brugere af iS Clinical produkter tæller bl.a.: Beyoncé, Halle Berry og Oprah Winfrey.

Vores populære frugtsyrebehandling – ansigtsbehandlingen alle elsker

Hos L&V skal du opnå følelsen af, at det var en skøn behandling og oplevelse samtidig med, at der er gjort en forskel på din hud, som kan ses og mærkes. Derfor tilbyder vi den effektive “Fire&Ice” behandling, som vores kunder elsker!

 

Fire&Ice er en dybdegående ansigtsbehandling, baseret på virksomme produkter fra iS Clinical, som er forebyggende mod for tidlig ældning af huden. Med Fire&Ice booster du din hud – udglatter, blødgører og fremmer cellefornyelsen, hvorved hudens struktur og udseende forbedres.

 

Når du kommer til behandlingen, vil en af vores kosmetiske sygeplejersker, analysere din hud og give dig en anbefaling til de hudprodukter og eventuelle videre behandlingsforløb, der vil være de mest optimale for dig.

Fire&Ice udføres hele året.

Hvis du blot er på udkig efter en flot fornyet glød og en pænere ens hudtone er 3 behandlinger med 2 ugers mellemrum, fortsat pleje derhjemme også en rigtig god investering for at vedligeholde din hud.

 

Bemærk dog at en behandling fint kan stå alene – det er en eksklusiv ansigtsbehandling!

 

Hos L&V får du et friskt, velplejet og synligt resultat med en Fire & Ice frugtsyrebehandling – dit resultat – din oplevelse er det vigtigste for os!

Fire & ice behandlingen er specielt velegnet til:

  • Forbedring af uren hud/akne
  • Reducering af fine linjer og rynker
  • At få en mere ensartet og glat overflade af huden
  • Genopbygning og styrkelse af træt og medtaget hud
  • Hyperpigmentering og solskadet hud
  • Reducering og minimering af åbne porer
  • At fremme cellefornyelsen

 

Denne ekslusive frugtsyrebehandling er målrettet til fjernelse af døde hudceller i hudens øverste lag, der gør at du får synlige og langsigtede forbedringer i hudens struktur og udseende. Du vil opleve, at fine linjer og rynker formindskes samt evt overfladiske pigmentpletter udjævnes- især hvis du vælger at bruge iS clinicals white Lightning produktserie.

Beskrivelse af behandlingen

Før din behandling:
Der er ingen forholdsregler, inden du får din første Fire & Ice behandling. Vi anbefaler dog, at hvis du bruger stærke cremer med A-vitamin, så hold gerne en pause med dem i ca. 4 uger før din behandling.
Bemærk at hvis du er gravid, og ikke tidligere har fået frugtsyrebehandling så anbefaler vi, at du venter til efter din graviditet.

 

Behandling:
Selve behandlingen kan opdeles i tre trin. Det første trin er at sygeplejersken renser din hud med Cleansing COMPLEX og sørger for, at den er klar til at modtage de to terapeutiske masker og efterfølgende produkter fra iS CLINICAL. Den første maske – trin 2 er den kraftfulde Intensive Resurfacing Masque, den såkaldte ”Fire-maske”. Masken peeler overfladen af din hud, fjerner døde hudceller, og igangsætter en række processer i din hud bl.a. cellefornyelsen og produktionen af kollagen og elastin.

Den anden maske trin 3 – er den lindrende Rejuvenating Masque, den såkalde ”Ice-maske”. Denne maske beroliger, og hydrerer din hud med hjælp fra aloe-vera og forskellige ekstrakter.

 

Behandlingen afsluttes med nøje udvalgte cremer og sera fra iS CLINICAL, som passer til din hud.
Efter behandlingen vil overfladen af din hud føles blød og glat. Det er dog helt normalt og forventeligt, at du kan opleve en let rødme i huden. Den aftager i løbet af nogle få timer. Vi anbefaler at du ikke bruger makeup eller cremer resten dagen efter din behandling.


Vi anbefaler, at du anvender en solcreme med en høj solfaktor i 2-3 uger efter din behandling. Derudover skal du forsat holde pause med brugen af stærk A-vitamin.

Hovedingredienser i Fire & Ice ansigtsbehandling:

INTENSIVE RESURFACING MASQUE er baseret på en klinisk formel indeholdende; Glycolsyre (18%), Mælkesyre, Citronsyre, Æblesyre, Retinol, Vitamin B3 og Antioxidanter – herunder Grøn te ekstrakt.
REJUVENATING MASQUE, er en lindrende, hydrerende behandling baseret på en formel indeholdende; Hyaluronsyre, Aloe Vera, Grøn te ekstrakt, Lakridsekstrakt, Vindruekerneekstrakt og Rosmarinekstrakt.

 

Hvad kan jeg supplere behandlingen med?

De fleste opnår det bedste resultat ved at kombinere Fire and Ice med en af vores mange forskellige laserbehandlinger. Især Pigmentbehandling med IPL, eller Fraxel behandling som er Hudforyngende. Ved netop IPL og Fraxel evt i kombination arbejdes der netop i dybden med hudproblemer såsom pigmentpletter, små ar, ujævn og grov hud, store porer, fine/grove linjer mm.

Har du tendens til akne eller akne udbrud kan Fire And Ice benyttes som kur jævnligt og i kombination med vores Laser akne behandling er den virkelig effektiv for at holde udbrud nede og derved formindske risiko for ardannelse senere hen.