Om klinikken

Hos Larsen & Vorum kan vi hjælpe dig med et bredt udvalg af effektive kosmetiske behandlinger.

Du finder vores eksklusive klinik i velindrettede lokaler på 1. Sal hos Øjencenter Nord i Hjørring.

Klinikken består af 3 behandlerrum, konsultationsrum, samt hyggelig ventelounge, hvor man kan nyde varme og kølige drikke og læse de nyeste magasiner. Dette med ønsket om at skabe de bedste rammer og omgivelser for vores kunder i klinikken. 

IMG_2719

Kvalitet, tryghed og naturlige
resultater frem for alt

Det Daglige Team

Annie K. Larsen, Kosmetisk Sygeplejerske (f.1973)

Kosmetisk Sygeplejerske Annie K.Larsen er Bacheloruddannet fra Vendsyssel sygeplejerskole januar 2006.

Siden marts måned 2008 har hun været ansat på Aalborg Universitetshospital, Kardiologisk Ambulatorium. Fra januar 2010 har Annie udelukkende lavet ultralydsscanning af hjertet (ekkokardiografi) på både planlagte og akutte hjertepatienter og har specialefunktion som Ekkotekniker. Det kræver stor omhyggelighed, præcision samt systematik og personlig engagement i udførelsen af ekkokardiografi.

Annie er uddannet Kosmetisk Sygeplejerske hos nogle af de dygtigste i branchen, Kim Novaa –  Klinik Inito, Else Marie Lissau – Plastikkirurgisk Klinik og  hos Peter Bjerring – Mølholm Privathospital.

 

Annie besidder den nyeste viden og holder sig ajour med nye tiltag indenfor kosmetisk behandling.

Derfor vil hun føre dig sikkert og godt i mål med alle dine ønsker. Annie vil indvie dig i de muligheder, der vil kunne være gavnlige for,  at du får den bedste og mest skræddersyede helhedsbehandling – altid med udgangspunkt i et naturligt og smukt resultat.

Rikke E. Møller, Kosmetisk sygeplejerske (f.1972)

Kosmetisk Sygeplejerske Rikke E. Møller er Bacheloruddannet fra UCN Hjørring i 2013.

Rikke har arbejdet som sygeplejerske i Kardiologisk Ambulatorie, Aalborg Universitetshospital siden november 2013. Her har hun bl.a. specialiseret sig i aflæsning af hjerterytmer samt varetaget sygepleje til  hjertepatienter.

Rikke er uddannet hos Kim Novaa – klinik Inito, Else Marie Lissau – Plastikkirurgisk Klinik og hos Peter Bjerring –  Mølholm Privathospital.

Rikke er faglig stærk, i det hun beskæftiger sig med og gør det med en perfektionistisk og professionel tilgang.

Hun vil på bedste professionelle vis, rådgive, vejlede og gøre brug af den nyeste viden og behandling indenfor det kosmetiske område. Æstetikken er i højsæde og i tæt samspil med dig, vil hun få klarlagt de ønsker du måtte have, altid med fokus på helhedsindtrykket og det naturlige resultat.

Øjenlæge Henrik Vorum, Professor, Overlæge Dr. Med. ph.d. (f.1962) Virksomhedsansvarlig Speciallæge.

Henrik Vorum fik sin embedseksamen ved Aarhus Universitet i 1994.

Han blev speciallæge i oftalmologi (øjensygdomme) i 2006 efter en bred uddannelse primært i biokemisk grundforskning sideløbende med uddannelsen i klinisk oftalmologi, som hovedsageligt er opnået ved øjenafdelingerne i Århus og Aalborg.

Han blev afdelingslæge i 2006 ved Øjenafdelingen på Århus Sygehus og har siden 2010 været klinisk professor og overlæge ved Øjenafdelingen på Aalborg Sygehus.

Fra 2009 har Henrik desuden fungeret som privatpraktiserende øjenlæge med speciale i øjenlågskirurgi samt botox-behandlinger relateret til øjensygdomme.

Henrik arbejder med en medicinsk og æstetisk vurdering af hver enkelt patient, og har mange års erfaring i virkning af og behandling med Botox.

Henrik er virksomhedsansvarlig speciallæge ved Larsen & Vorum – Kosmetisk Speciallægeklinik Nord.

Larsen & Vorums Samarbejdspartnere

Carsten Sauer Mikkelsen, Speciallæge i hudsygdomme, Hudklinikken i Brønderslev.

Carsten er klinikkens helt specielle samarbejdspartner for klinikkens mulighed for hurtig vurdering af hudproblemstillinger hos vore kunder samt forundersøgelse til karsklerosering. 

Carsten står for klinikkens forundersøgelser til karsklerosering, og hvis man ønsker diagnostisk vurdering af hudproblem.

Dette foregår i Hudklinikkens lokaler ( Sundhedshuset ) Tolstrupvej 91, Brønderslev.

Selve behandling til Karsklerosering foregår hos Larsen & Vorum i Hjørring.

Carsten har et langt og imponerende CV – herunder ses blot et ganske lille udsnit:

  • Speciallæge i Brønderslev Hudklinik siden januar 2010.
  • Overlæge på Mølholm Privathospital fra 2009-2010
  • Kosmetiske behandlinger gennemført siden opstart i 2010
  • Speciallægeansvarlig for kosmetiske behandlinger for Cerix i Aalborg fra 2018-2020

Carstens fulde CV kan tilgås her http://hudlaegenbroenderslev.dk/curriculum-vitae/ 

Peter Bjerring, Professor, Overlæge Dr. Med., Speciallæge i hudsygdomme.

Peter er klinikkens specielle samarbejdspartner for klinikkens behandlinger med Kemisk Peel, Laser/IPL samt Karsklerosering

Din sikkerhed har første prioritet hos Larsen & Vorum. Derfor har vi blandt andet en af Danmarks bedste hudlæger; Peter Bjerring som Virksomhedsansvarlig hudlæge for klinikkens behandlinger med Kemisk Peel, Laser/IPL samt Karsklerosering.

Peter Bjerring er professor og speciallæge i hudsygdomme, og har mere end 30 års national og international klinisk og forskningsmæssig erfaring. Han har et langt og imponerende CV bag sig, og vi er stolte over, at vi i klinikken har en så kompetent hudlæge ved roret. Det sikrer, at vi altid kan tilbyde vores kunder den absolut bedste vejledning.

 

Særlige kompetencer:

  • Klassisk dermatologi (Almindelige hudsygdomme)
  • Dermatologisk laserkirurgi
  • Hudcancerbehandling (medicinsk, kirurgisk og lysbehandling)
  • Kosmetisk laserbehandling
  • Kosmetisk medicinsk dermatologi
  • Fotodermatologi

Peter har skrevet mere end 200 videnskabelige artikler, inklusive 5 bogkapitler. Artiklerne handler hovedsageligt om eksperimentelle kliniske undersøgelser relateret til brugen af laser og IPL samt kosmetisk behandling. Desuden har Peter været forfatter til mere end 400 mundtlige præsentationer af videnskabeligt arbejde på videnskabelige kongresser.

Siden 2009 har Peter været en del af det europæiske ekspertudvalg til behandling med Botulinumtoksin (Botox), ligesom han blev hædret som Ridder af Dannebrog af Hendes Majestæt Dronningen tilbage i 2008.

Vores produkter og udstyr

Hos Larsen & Vorum vil vi tilbyde de bedste behandlinger udført af specialuddannet personale. Vi bruger altid kun produkter af højeste kvalitet og markedets bedste udstyr. Alt dette vil vi tilbyde vores kunder til priser, hvor alle kan være med.

 

Hos Larsen & Vorum er vores ønske at lave æstetisk smukke behandlinger. For os betyder det, at vi vil skabe naturlige resultater. Det vil med andre ord sige, at vi kan være nødsaget til at sige nej til en kunde såfremt der ønskes et unaturligt resultat eller i tilfælde af, at vi ikke selv mener, at vi kan ende med et smukt resultat for den enkelte.

 

I den kosmetiske verden findes der et utal af forskellige behandlinger. Mens nogle behandlinger er bevist uhyre effektive, kan andre behandlinger være mere tvivlsomme eller decideret uvirksomme. Vi har ved Larsen & Vorum valgt udelukkende at fokusere på de behandlinger, som vi ved virker og bevist effektive.

 

Vores udstyr er nøje ud valgt på baggrund af, at de beviseligt har skabt effektive resultater. Vi tager ikke nye produkter eller nyt udstyr ind som sælger urealistiske drømme til vores kunder. Vigtigst for os er, at vi er sikre på at kunne tilbyde den bedste rådgivning til vores kunder og med brug af effektive behandlinger i topkvalitet.

Larsen & Vorum

Godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed uden bemærkninger.