Produkt

Skinceuticals

Skinceuticals er en af markedets absolutte pionerer inden for videnskabeligt funderet hudpleje.

Skinceuticals

Skinceuticals er en af markedets absolutte pionerer inden for videnskabeligt funderet hudpleje. I 90’erne og 00’erne stod Skinceuticals således for helt centrale dele af forskningen inden for Vitamin C og dets gavnlige effekter på huden. Dette resulterede blandt andet i udviklingen af det særdeles effektive serum CE Ferulic, som stadig den dag i sætter standarden inden for en moderne hudpleje.

Skinceuticals udvikler fortsat i samarbejde med førende internationale forskere og dermatologer nye, banebrydende produkter. De videnskabelige studier bag disse produkter publiceres i dermatologiske, videnskabelige tidsskifter og herved sikres det, at Skinceuticals produkter rent faktisk holder det de lover.

Skinceuticals er velegnet til dig, som ønsker en eksklusiv hudpleje baseret på den nyeste forskning.

 

SKINCEUTICALS

SkinCeuticals er et af de mest veldokumenterede mærker inden for klinisk hudpleje. Siden 90’erne har SkinCeuticals’ klare mission været at fremme hudens sundhed hos alle ved hjælp af effektive, videnskabeligt dokumenterede ingredienser. Ved at tage udgangspunkt i forskning i hudkræft fandt forskere hos SkinCeuticals ud af, hvor stor en indvirkning antioxidanter har for hudens sundhed. Den viden brugte de sammen med fysikere til at udvikle innovative hudplejeprodukter i form af antioxidantserummer, der giver effektiv beskyttelse og pleje til huden.

 

SKINCEUTICALS OG VITAMIN C

Det var dermatolog og hudplejekemiker dr. Sheldon Pinnell, der i 90’erne grundlagde SkinCeuticals på baggrund af omfattende research i vitamin C. Ved at udvikle en af de mest potente, stabiliserede former for vitamin C, også kaldet L-askorbinsyre, blev ingrediensen patenteret og er i dag en af de vigtigste ingredienser i SkinCeuticals’ produkter.

SkinCeuticals har siden skabt fire generationer af antioxidantformulerer, opnået over 10 patenter og udgivet over 200 videnskabelige artikler i anerkendte medicinske tidsskrifter. På den måde har SkinCeuticals i over 25 år været førende inden for antioxidanter i kliniske hudplejeprodukter.

På grund af de potente ingredienser forhandles SkinCeuticals udelukkende af autoriserede klinikker, der med trænet fagpersonale kan vejlede i mærket. Du kan få en hudanalyse hos Larsen & Vorum til din gratis konsultation, så du sammen med en kosmetisk sygeplejerske kan få den bedste vejledning baseret på din huds udfordringer.

SkinCeuticals’ hudplejefilosofi er bygget op omkring de tre søjler: forebyggelse, beskyttelse og korrigering. Disse tre principper giver ifølge flere års forskning huden de ultimativt bedste betingelser for at holde sig frisk, sund og beskyttet mod skader.

 

Forebyggelse

Første søjle i SkinCeuticals’ hudplejefilosofi er forebyggelse. På baggrund af dermatologisk forskning ved man, at den måde, du bedst forebygger blandt andet aldringstegn, pigmentering og akne er gennem antioxidant pleje af huden. Det er det, fordi antioxidanter neutraliserer frie radikaler, som skader huden.

Frie radikaler er ustabile molekyler, der er kemisk reaktive på huden. Molekylerne skabes af UV-stråling, forurening og livsstilfaktorer såsom alkohol og cigaretrøg. Hver dag udsættes huden for disse frie radikaler, som med tiden fører til synlige skader i huden, tidlig aldring, slap hud, pigmentering og i visse tilfælde hudkræft.

Selvom solbeskyttelse er en vigtig del af at forebygge mod skader i huden forårsaget af UV-stråling, beskytter solfiltre kun mod op til 55 % af de frie radikaler. Derfor anbefaler SkinCeuticals, at du hver dag anvender en antioxidant beskyttelse sammen med solcreme for en fuldstændig forebyggelse af miljømæssige skader.

SkinCeuticals har fire antioxidanter, der ud over at beskytte mod frie radikaler også bekæmper henholdsvis tør hud, pigmentering og urenheder.

Serum 10: Det første udviklede antioxidantserum. Kan anvendes af alle hudtyper, men er især velegnet til den helt unge hud.

C E Ferulic: En absolut bestseller til de fleste hudtyper, der giver masser af glød og beskyttelse. Velegnet til tør og sensitiv hud.

Phloretin CF: Giver potent antioxidant beskyttelse og modvirker pigmentering i huden.

Silymarin CF: Kraftig beskyttelse mod frie radikaler, mens den regulerer dannelsen af overskydende olie i huden og modvirker urenheder og akneudbrud.

 

Beskyttelse

Den beskyttende søjle i SkinCeuticals hudplejefilosofi hænger tæt sammen med forebyggelsen. Den ultimative beskyttelse af huden er kombinationen af antioxidanter og solbeskyttelse. Her har antioxidanter hovedsageligt den forebyggende rolle, mens solfaktor giver direkte beskyttelse mod UV-stråling.

Når man taler om solfiltre, findes der to slags: fysiske og kemiske. Et fysisk solfilter lægger sig oven på huden som en tynd (ofte hvid) hinde, mens kemiske solfiltre trænger ned i huden og beskytter mod UV-stråler.

Ultra Facial UV Defense: Fugtgivende, let, bredspektret solbeskyttelse. Indeholder det sikreste kemiske UV-filter på markedet, Mexoryl, der effektivt beskytter mod skadelig stråling.

Oil Shield UV Defense: Matterende, bredspektret solbeskyttelse, der modvirker urenheder ved at absorbere overskydende olie i huden. Ideel til fedtet og kombineret hud.

Sheer Mineral UV Defense: Transparent, bredspektret og let solbeskyttelse. Beskytter mod varmeirritation i huden.

Advanced Brightening UV Defense: Ultralet og bredspektret solbeskyttelse til sensitiv hud med tendens til pigmentering. Lysner, udjævner og beroliger huden.

Mineral Radiance UV Defense: Let farvet og bredspektret UV-beskyttelse til alle hudtyper. Giver glød og beskytter mod varmeirritation i huden.

 

Korrigering

Den korrigerende søjle hos SkinCeuticals er der, hvor du for alvor kan få klinisk hudpleje til at arbejde med bestemte udfordringer i huden. Det indbefatter blandt andet aldringstegn såsom linjer og rynker, slaphed i huden, urenheder, akneudbrud, rødme, tørhed, pigmenteringer og mere. Gennem kontinuerlig anvendelse kan netop de korrigerende produkter optimere hudens sundhed og udseende.

De korrigerende produkter indbefatter både renseprodukter, toner, plejende sera, øjencremer, cremer, masker og sågar læbepleje. Alle de korrigerende produkter indeholder potente ingredienser, der skaber dokumenterede og synlige forandringer i huden.

Nogle af de mest populære korrigerende produkter fra SkinCeuticals er:

H.A. Intensifier: Det ultimative fugtserum med en høj koncentration af hyaluronsyre kombineret med det kollagenstimulerende sukkerprotein Proxylane og plejende ekstrakter fra lakridsrod og lilla ris, der øger bindingen af fugt i huden.

Blemish + Age-produkterne: I serien fra Blemish + Age findes både en rens, toner og et serum, der alle effektivt modvirker fine linjer og urenheder.

Glycolic 10 Renew Overnight: En plejende, fugtgivende natmaske med 10 % glykolsyre til hud med tendens til urenheder og pigmentering. Masken lysner og udjævner hudtonen, mens den fugter og bekæmper urenheder.

A.G.E.-produkterne: I A.G.E.-serien findes både A.G.E. Eye Complex, der lysner mørke rande og modvirker fine linjer i øjenområdet, og A.G.E. Interrupter, der stimulerer kollagendannelsen i huden og modvirker rynker, linjer og slaphed.

Phyto Corrective-produkterne: Phyto-produkterne findes både som en ansigtsmaske, et serum og en ansigtsmist. Alle tre virker beroligende og plejende på sensitiv, tør hud med tendens til rødme. Produkterne indeholder botaniske ingredienser og ekstrakter fra agurk, timian og oliven.

 

Nøgleingredienser

Bliv klogere på nogle af nøgleingredienserne i SkinCeuticals’ kliniske hudplejeprodukter her.

Vitamin C: Ren vitamin C kaldes også L-askorbinsyre, og det er den ingrediens, som SkinCeuticals er allermest kendt for at anvende. Med sine mange egenskaber, herunder at neutralisere frie radikaler, stimulere kollagendannelsen og give glød til huden, er vitamin C en afgørende spiller for at have en sund og skøn hud.

Glykolsyre: Når vi snakker kemisk eksfoliering, er det svært ikke at tale om glykolsyre. Denne potente AHA-syre er kendt for at give en jævn og skånsom eksfoliering af huden, mens den stimulerer cellefornyelsen, ensarter hudtonen og reducerer fine linjer og rynker.

Hyaluronsyre: Det fugtbindende sukkerstof hyaluronsyre er den ultimative ingrediens i fugtgivende hudplejeprodukter. Hyaluronsyre findes allerede naturligt i huden, hvor det kan binde op til 1.000 gange sin egen vægt i vand. Hyaluronsyre er derfor med til at holde huden fugtet og spændstig.

Retinol: Da SkinCeuticals i sin tid udviklede sine retinolcremer, var det den højeste koncentration af retinol på markedet uden recept. Retinol er en af de mest veldokumenterede ingredienser i hele verden. Det er en type vitamin A, der effektivt stimulerer dannelsen af kollagen, fremmer cellefornyelsen, reducerer aldringstegn, urenheder og andre ujævnheder i huden.

Booking

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.