forundersøgelse

Hos Larsen & Vorum får vores nye patienter/kunder en første lovpligtige konsultation ved en af vores kosmetiske sygeplejersker og/eller speciallæger.

Vi har autorisation og er registreret i Styrelsen For Patientsikkerhed, og er specialuddannet indenfor de kosmetiske områder, som der vejledes, analyseres og behandles i.

I klinikken har vi fuld forståelse for, at der er mange overvejelser omkring behandlingerne, og vi tilbyder derfor en gratis og uforpligtende konsultation, der kan give dig svar på de spørgsmål og tanker, du måtte have i forhold til behandlingerne og resultaterne heraf.

Hos Larsen & Vorum vægter vi tryghed og tillid  meget højt – faktisk på lige højde med at yde behandlinger af højeste kvalitet. Vi vil derfor gøre vores ypperste for, at du får svar på de spørgsmål, du måtte have.

Til konsultationen gennemgår vi grundigt dine ønsker og behov. Vi finder sammen frem til den bedste, og mest skræddersyede helhedsbehandling – altid med udgangspunkt i et naturligt og smukt resultat.

Vi gennemgår virkning, bivirkninger og kontraindikationer ved den ønskede behandling, og du vil blive vurderet ud fra et medicinsk og æstetisk perspektiv.

Udover den kosmetiske vejledning vil du blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen. Herefter har du efter lovkrav fra Styrelsen For Patientsikkerhed en betænkningstid på min. 48 timer, inden du kan få foretaget selve behandlingen.

Du medgives patientinformation og samtykkeerklæring til underskrivelse, som du bedes medbringe på selve behandlingsdagen.

Konsultationen

Konsultationen er en del af vores service og i vores booking kan du vælge hvilken type forundersøgelse du ønsker.

Forundersøgelse til Botox, MicroTox, Fillers  – udføres af Speciallæge Henrik Vorum. Her vil en af vores kosmetiske sygeplejersker Rikke eller Annie også være tilstede.

 

Forundersøgelse til Fillers, Skinbooster, Profhilo, Ejal40, SkinPen, Fire and Ice – udføres af Kosmetisk Sygeplejerske Rikke eller Annie.

 

Forundersøgelse til Kemisk Peel – udføres af Kosmetisk Sygeplejerske Annie.


Forundersøgelse til IPL/Laser – udføres af Kosmetisk Sygeplejerske Annie.

 

Forundersøgelse til Karsklerosering, diagnostik af hudproblemer –  Udføres af Hudlæge Carsten Sauer Mikkelsen i Hudklinikken i Brønderslev.