Larsen & Vorum  – Kosmetisk Klinik Nord er en kosmetisk speciallægeklinik, der har valgt at være højt specialiseret i behandling med Botox/Vistabel. Det betyder for dig, at du ALTID vil modtage den bedste behandling, og kun med brug af de bedste produkter på markedet. For hos os er du ikke bare én blandt mange. Vi sætter en ære i at opnå det bedste resultat for dig med vores rynkereducerende behandlinger  – Udgangspunktet for vores resultater er dog altid, at dit naturlige look bliver bevaret, sådan du bliver den smukkeste udgave at dig selv.

Du vil altid møde den samme kosmetisk sygeplejerske eller speciallæge under konsultation og behandling.

Larsen & Vorum – Kosmetisk Klinik Nord er beliggende i skønne omgivelser på 1. Sal i Øjencenter Nord.

Henrik Vorum,  Virksomhedsansvarlig Speciallæge & Indehaver

Øjenlæge Henrik Vorum, Professor, Overlæge dr. med. ph.d.

Henrik Vorum (f.1962) fik sin embedseksamen ved Aarhus Universitet i 1994. Han blev speciallæge i oftalmologi (øjensygdomme) i 2006 efter en bred uddannelse primært i biokemisk grundforskning sideløbende med uddannelsen i klinisk oftalmologi, som hovedsageligt er opnået ved øjenafdelingerne i Århus og Aalborg. Han blev afdelingslæge i 2006 ved Øjenafdelingen på Århus sygehus og har siden 2010 været klinisk professor og overlæge ved Øjenafdelingen på Aalborg sygehus. Fra 2009 har Henrik desuden fungeret som privatpraktiserende øjenlæge med speciale i øjenlågskirurgi og i  bl.a. (oculoplastic) øjenomgivelsernes kirurgi.

Henrik arbejder dagligt med en medicinsk og æstetisk vurdering af hver enkelt patient, og har mange års erfaring i virkning af og behandling med Botox.

Henrik er virksomhedsansvarlig speciallæge ved Larsen & Vorum – Kosmetisk Klinik Nord.

Annie K. Larsen, Kosmetisk Sygeplejerske & Indehaver

Kosmetisk Sygeplejerske Annie K.Larsen (f. 1973) er Bacheloruddannet fra Vendsyssel sygeplejerskole januar 2006.

Siden marts måned 2008 har hun været ansat på Aalborg universitetshospital, kardiologisk ambulatorium. Fra januar 2010 har Annie udelukkende lavet ultralydsscanning af hjertet (ekkokardiografi) på både planlagte og akutte hjertepatienter og har specialefunktion som Ekkotekniker. Det kræver stor omhyggelighed, præcision samt systematik og personlig engagement i udførelsen af ekkokardiografi.

Annie er uddannet i kosmetisk behandling med Botox & Fillers, og er certificeret og godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed til behandling med Botox. Annie er desuden uddannet indenfor kosmetik og hudpleje med særligt fokus på Botox/Vistabel & Juvéderm Fillers.

Annie besidder den nyeste viden og holder sig ajour med nye tiltag indenfor kosmetisk behandling.

Derfor vil hun føre dig sikkert og godt i mål med alle dine ønsker. Annie vil indvie dig i de muligheder, der vil kunne være gavnlige for,  at du får den bedste og mest skræddersyede helhedsbehandling – altid med udgangspunkt i et naturligt og smukt resultat.