Hos Larsen & Vorum – Kosmetisk Klinik Nord får alle vores nye patienter en grundig og uforpligtende første og lovpligtig konsultation ved Speciallæge og Professor Henrik Vorum.

Til konsultationen gennemgår vi grundigt dine ønsker og behov. Vi finder sammen frem til den bedste, og mest skræddersyede helhedsbehandling – altid med udgangspunkt i et naturligt og smukt resultat.

Vi gennemgår virkning, bivirkninger og kontraindikationer ved den ønskede behandling. Du vil blive vurderet ud fra både et medicinsk og æstetisk perspektiv. Udover den kosmetiske vejledning vil du blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen. Herefter har du efter lovkrav fra styrelsen for patientsikkerhed en betænkningstid på min. 48 timer, inden du kan få foretaget selve behandlingen.

Du medgives patientinformation og samtykkeerklæring til underskrivelse, som du bedes medbringe på selve behandlingsdagen.

Konsultationen er en del af vores service og kan bookes her.

Første konsultation til Botox/Vistabel foretages af Speciallæge og Professor Henrik Vorum. Efterfølgende er det Kosmetisk Sygeplejerske Annie K. Larsen der udfører selve behandlingen med Botox/Vistabel.

Læs mere om Botox/Vistabel og rynkeguide her

Info om booking

Første konsultation ved speciallægen udføres på udvalgte dage, hvorimod selve behandling med Botox/Vistabel kan udføres alle ugens dage efter aftale. Vær opmærksom på det når der bookes tid, og skriv evt en besked hvis du ønsker en speciel tid, der ikke fremgår i bookingsystemet.

Når du booker tid til konsultationen, er du meget velkommen til også at booke din behandlingstid. Hvis der skulle komme noget i vejen for behandlingstiden, ændrer vi den blot.

Hvis I ønsker at komme to til konsultation og/eller behandling, er dette også en mulighed. Så skal I blot huske at booke dobbelt tid.

Man skal være min. 18 år for at få behandling i Klinikken.

Vi forbeholder os retten til at afvise at udføre behandling udfra en medicinsk og æstetisk vurdering.

Vi vægter diskretion og loyalitet særdeles højt, og alle i klinikken har tavhedspligt.

Venteloungen – mere end bare et venterum

Vi  byder på noget at drikke, koldt eller varmt i vores hyggelige ventelounge. Det står klart! Forsyn dig bare.  Der er også mulighed for at læse de nyeste magasiner med nyhedstof for både kvinder og mænd.

Vi vægter højt at du føler tryghed under din konsultation og behandling, og at du som patient oplever en hyggelig og afslappet atmosfære i klinikken.

Vi vil glæde os meget til at se dig/jer.

Book tid her

Kontakt os her