MicroTox er en skånsom men dog effektiv behandling, der booster huden med fugt og glød og på samme tid virker opstrammende og forfinende på hudens tekstur. Behandlingen minimerer ligeledes forstørrede porer samt forbedrer overfladiske ar, strækmærker og pigmentering.

Behandlingen udføres ved hjælp af et device kaldet MicroGold. MicroGold er en lille beholder med et nålehus indeholdende 20 forgyldte nåle. Nålene er tyndere end hårstrå og har forskellige længder – alt afhængig af området, der behandles. Nålene har små kanaler, det gør det muligt for de aktive ingredienser i beholderen at trænge kontrolleret ned i huden. I beholderen blandes skræddersyede miksturer af passende ingredienser – afhængigt af hvilke hudtype, der skal behandles.

Hos Larsen & Vorum anvender vi til behandlingen, fx hyaluronsyre, pigmentdæmpende seraer, vækstfaktorer, vitaminer, antioxidanter samt Botox/Vistabel. Sidstnævnte anvendes i en minimal dosis – deraf navnet MicroTox. Toxinet placeres meget overfladisk i huden og virker derfor ikke muskelafslappende som ved en tradiotionel injektionsbehandling, men derimod både opstrammende og hudfornyende.

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN

Botox/Vistabel er et lægemiddel og behandlingen med MicroTox kræver en forundersøgelse hos klinikkens ansvarlige læge samt betænkningstid på 48 timer. Selve behandlingen planlægges og foretages af klinikkens kosmetiske sygeplejersker. Der udarbejdes en behandlingsplan for optimal behandling af netop dine ønsker og behov. Behandlingen er næsten smertefri og der er sjældent behov for lokalbedøvelse.

Med MicroGold laves små, næsten usynlige huller i huden, og guldnålene transporterer de effektive ingredienser ned i huden, der reagerer umiddelbart ved at igangsætte en fornyelsesproces. Rødme efter behandlingen er normal, men behandlingen afsluttes med en beroligende og fugtgivende maske, der afhjælper irritation og reaktion. De små kanaler guldnålene danner i hudens overflade, lukkes i løbet af få timer. Behandlingen kan med fordel gentages med 3-4 ugers mellemrum i et kurforløb for at opnå den maksimale effekt.

HVEM KAN FÅ BEHANDLINGEN?

MicroTox behandlingen er for alle der ønsker at booste huden med fugt og glød – og på samme tid behandle eventuelle forstørrede porer, overfladiske pigmenteringer samt udglatte fine linjer og rynker. Behandlingen giver overordnet huden en mere frisk, jævn og forfinet overflade, der stråler af sundhed og vitalitet.

Husk vi skal se dig til en gratis og uforpligtende forundersøgelse hos vores Speciallæge inden en behandling med MicroTox kan udføres,