Behandling af ansigtet

Juvéderm ansigtsfillers omfatter en lang række produkter og behandlingsmuligheder, som genskaber fylde i hele ansigtet. En slags ansigtsløftning uden brug af kniv.

Få et yngre og mere friskt udseende

Juvéderm kan hjælpe med at genoprette eller skabe ansigtsvolumen uden et kirurgisk indgreb. Ved at tilføre hage og kind mere fylde og former, fremhæver behandlingen med Juvéderm Fillers ansigtskonturering. Resultatet er et yngre udseende med mere karakter.

Juvéderm kan blandt andet tydeliggøre og fremhæve dine ansigtstræk ved at skabe

 • Mere fremtrædende kindben
 • En mere fremtrædende hage
 • Mere fremtrædende kæbe
 • Løfte ansigtet og fremhæve kinderne
 • Læbeforstørrelse
 • Booste huden med fugt indefra -Skinbooster

Hvad er Juvéderm Fillers?

Juvéderm er et af de mest populære  og anvendte ansigts fillers. Det er samtidig et af de største fillerbrands på verdensplan.  Juvéderm er en glat gel bestående af vand og hyaluronsyre og har en yderst veldokumenteret effekt, når det kommer til behandling af rynker, folder og forbedring af ansigtets konturer i form af volumen og fyldighed. Resultatet er er en øjeblikkelig foryngelse af ansigtet. Hyaluronsyre er et proteinstof,  et sukkerkompleks som blandt andet naturligt produceres i hud og brusk hos dyr og mennesker. I huden udfylder hyaluronsyren tomrummet mellem cellerne, mellem et netværk af små kollagen- og elastintråde.

Hyaluronsyre spiller en vigtig rolle for hudens vandbindende evne og gør den strammere og fastere at se på. Juvéderm hører til den ikke-permanent fillers kategori af hudfyldstoffer/fillers.

Hos alle sætter tiden sine spor, og mange mennesker føler sig bedre tilpas, jo yngre de ser ud. Men ældningen er en proces, som er umulig at forhindre, og i takt med at kroppen ældes, ældes huden også.

Huden får et andet udseende og andre egenskaber. Alder, hormoner, kost, sol og røg er faktorer, som kan føre til, at der udvikles fine linjer og rynker. Huden opleves mere følsom og mindre elastisk. I takt med at vi ældes, reduceres mængden af hyaluronsyre i huden, hvilket gør det sværere for huden at bevare fugtigheden. Her er det så at Juvéderm gør en så fantastisk synlig forskel i din hud.

IMG-8531

Hvordan virker Juvéderm Fillers så?

Juvéderm forskønner dit ansigt på tre primære områder:

Revitalisere/skinbooster

Juvéderm reducere eller udglatter linjer, rynker og folder og giver ansigtet et friskere og mere strålende ud

Løfter

Juvéderm genopretter den mistede volumen i kinder og hage, så der opnås en let løftende effekt.

Markerer

Juvéderm genopretter volumen og evt facon i læber og ansigtskonturers form og grænser, og er særligt anvendeligt til forstørrelse af læber.

Juvéderm fillers er oftest benyttet til af forynge/forskønne den midterste og nederste del af ansigtet, og med et fantastisk resultat.

 • Tynde læber – skabe volumen og korrigere evt skævhed
 • Læbelinjen – mere markant indramning af læben
 • Kindben – skabe løft og volumen
 • Nasolabialfure – fuge fra næse til mund mindskes eller forsvinder.
 • Tear through – modvirke mørke rande under øjnene
 • Hagen – give et løft og korrigere til et mere symmetrisk ansigt
 • Rynker – udfylde dybe generende rynker
 • Nedadvendt mundvige, dog vil Botox/Vistabel være et godt valg til netop dette.

Se RYNKEGUIDEN

Rynkeguiden

Hvordan foregår behandling med Juvéderm Fillers?

Inden første behandling med Juvéderm  skal man til en konsultation hos Kosmetisk sygeplejerske Annie K. Larsen. Til konsultationen gennemgår vi grundigt dine ønsker og behov. Vi finder sammen frem til den bedste, og mest skræddersyede helhedsbehandling – altid med udgangspunkt i et naturligt og smukt resultat. Efter endt konsultation skal der, efter gældende lovkrav gå 48 timer før første behandling med  Juvéderm må gives.

På selve behandlingsdagen, gennemgåes på ny det aftalte, og du finder sammen med Kosmetisk specialsygeplejerske Annie K. Larsen ud af hvilke områder, som der ønskes behandlet.

Der påsmøres en bedøvelsescreme, og efter virkning af denne er opnået, desinficeres huden  grundigt , og du er nu klar til behandling . Juvéderm injiceres i  huden ved hjælp af en ultra tynd nål, og udglatter øjeblikkelig linjer og rynker samt tilfører en ønsket volumen og vitalitet.

Afhængig af behandlingen og produkt valg kan behandlingen holde i op til 18 – 24 måneder. Juvéderm er skabt med lidokain, et bedøvelsesmiddel, der gør behandlingen ydermere behagelig.

fillers

Efter behandling med Juvéderm Fillers?

Umiddelbart efter behandlingen vil huden reagere på injektionen med let til moderat hævelse, rødme og ømhed. Denne reaktion forsvinder  typisk i løbet af et par dage. Læberne hæver forholdsvis meget, og derfor har de fleste ikke lyst til at gå på arbejde umiddelbart efter behandling af læbe. Efter behandlingen må der ikke anvendes make-up og creme før efter 4 timer.

 

Hvor længe holder behandling med Juvedérm Fillers?

Den afhænger meget af forskellige faktorer. For eksempel hudens blodcirkulation, kroppens evne til at nedbryde og hvor meget bevægelse, der er i det injicerede område. Som oftest holder resultat i læberne i 8-12 måneder, og i kindbenene og under øjnene i helt op til 2 år. Holdbarheden afhænger af hvilket område, der er behandlet. Erfaring viser, at opfølgningsbehandlinger forlænger holdbarheden.

 

Bivirkninger

Typisk er der ikke mange bivirkninger, men de mest almindelige er blå mærker, rødme, ømhed og hævelse. Bivirkningerne vil oftest være væk efter nogle dage. Ved megen hævelse kan vi behandle med antihistamin.

 

Forsigtighed

Ved herpes i udbryd frarådes behandling indtil udbrud er overstået, idet herpesvirussen kan sprede sig yderligere.